Om oss

Tillsammans för din hälsa och välbefinnande

Vi vill hjälpa den svenska befolkningen till att bli mer medvetna om deras hälsa och välbefinnande. Klicka på knappen nednaför för att ta dig till allt vårt innehåll.

Fakta om vård & hälsa i ett enklet format

På Omvard.se är vi passionerade om att sprida kunskap om vård och hälsa på ett enkelt och tillgängligt sätt. Vi tror på att alla har rätt att ha tillgång till pålitlig och begriplig information om hälsa och välbefinnande. Vårt team består av kvalificerade skribenter och hälsoprofessionella som arbetar hårt för att samla och presentera den senaste forskningen och riktlinjerna inom vård och hälsa.

Vi strävar efter att göra denna information användbar och praktisk för dig, oavsett tidigare kunskaper eller erfarenheter inom ämnet. Vi är stolta över att kunna erbjuda användbara tips och råd för att hjälpa dig att förbättra din hälsa och ditt välbefinnande. Tack för att du besöker oss, och vi ser fram emot att hjälpa dig på din hälsorelaterade resa!

Vad vi gör

På Omvard.se strävar vi efter att ge dig den mest användbara och tillförlitliga informationen om vård och hälsa. Vi söker ständigt efter de senaste forskningsresultaten och riktlinjerna för att tillhandahålla uppdaterad och begriplig information om hälsa och välbefinnande. Vi delar experttips och råd från kvalificerade hälsoprofessionella för att hjälpa dig att förbättra din hälsa och ditt välbefinnande.

Vårt arbetsätt

Vi på Omvard.se arbetar med hög integritet och strävar alltid efter att erbjuda den mest tillförlitliga och korrekta informationen. Vårt team består av kvalificerade skribenter och hälsoprofessionella som använder sin expertis för att samla, analysera och presentera informationen på ett lättförståeligt sätt. Vi prioriterar alltid kvalitet över kvantitet och ser till att vi alltid levererar information av högsta standard.

Våra värderingar

Vi tror på att alla människor har rätt till pålitlig och lättförståelig information om vård och hälsa. Vi arbetar med hög integritet och prioriterar alltid kvalitet och tillförlitlighet i vår information. Vi strävar efter att göra informationen tillgänglig för alla och att främja en balanserad livsstil för att främja hälsa och välbefinnande. Vi är också engagerade i att upprätthålla höga etiska standarder och behandla alla med respekt och empati.